Pàgines

divendres, 15 de novembre del 2013

Conferència de les pissares digitals

Hola a tothom!

Avui, a l'auditori de la Universitat, Marta Palet i Jordi Bigas, mestres d'Educació Primària i Infantil de l'escola Mare de Déu de la Mercè, van venir a fer una conferència, en la qual van parlar de les pissarres digitals.


Fa un any que els nens i nenes d'aquesta escola van començar a utilitzar els Ipads. L'Ipad és una eina amb la qual podem aprendre continguts i alhora jugar.
Els dos mestres van crear "educaplay.com", la qual és una pàgina web, molt útil i dinàmica, que serveix com una eina gratuïta en català perquè els mestres puguin crear materials.
A la conferència es van ensenyar diferents jocs amb les pissarres digitals i amb els Ipads que feien servir els nens d'Educació Infantil i Primària a les aules. 

Pel que fa la meva opinió, respecte a aquesta conferència, crec que és interessant que en els nens i nenes se'ls hi ensenyi noves maneres d'aprendre i cercar informació. Però crec, que això ha de ser fins a un cert punt, ja que també cal mantenir les eines o materials tradicionals com serien diccionaris, jocs de taula, etc... els quals també ens enriqueixen igual o més.
Però tot i això, no descarto, en cap moment, que ens hem d'anar innovant amb les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada