Pàgines

dijous, 7 de novembre del 2013

Google Sites i Wiki

Hola a tothom!

Avui a classe, hem treballat dos dels programes d'edició múltiple, els quals són Google Sites i  Wiki.

El Google Sites és una aplicació en línia que permet crear un lloc web i permet compartir informació amb facilitat per veure-la i editar-la amb un grup reduït de col·laboradors o amb tothom. A més a més, també s'hi pot incloure gadgets.


Informació extreta de: (http://recursostic.educacion.es/)

Un Wiki és un lloc web col·laboratiu, que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Els usuaris d'un wiki poden  crear, modificar, enllaçar i esborrar el contingut d'una pàgina web, de forma interactiva i ràpida. Un dels wikis més coneguts és la Wikipedia.



Un cop definits aquests dos termes, hem creat, per grups, un Google Sites i un Wiki on treballarem un tema en concret. Pel que fa el meu grup hem decidit parlar de l'educació emocional en l'àmbit educatiu. Així doncs, aquí us deixo els links perquè pogueu accedir al nostre Google Sites i Wiki:



Aquesta classe l'he trobat interessant, ja que desconeixia totalment què era un Wiki i com es podia treballar amb ell. Per altra banda, ja coneixia el Google Sites, però no havia entrat tant amb contacte. Així que aquesta sessió, m'ha servit per aprofundir més amb aquests dos programes i per ampliar el meu ventall de coneixements.

Tot seguit, us deixo uns vídeos on expliquen què és un wiki i què és el Google Sites, per tal que quedi m
és clar, el que he volgut explicar anteriorment. 


Què és un wiki?


                         


Què és el Google Sites?

                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada