Pàgines

dilluns, 25 de novembre del 2013

Pautes del treball d'identitat i territori

Hola a tothom!

Demà la Mar Calvo i jo hem de presentar el treball d'identitat i territori que hem estat preparant setmanes abans. Per fer-ho, hem hagut de seguir unes pautes que hi havia al bloc de GTIC.

Pel que fa als objectius, havíem d'explicar, amb un temps de 8-10 minuts, el nostre tema per tal de convèncer el públic i posar en pràctica els coneixements de la comunicació oral, escrita i digital.

Per altra banda, pel que fa a les pautes de treball, s'havia de fer per parelles i preparar un tema per tal de ser exposat oralment amb el suport dels mitjans audiovisuals.
A més a més, havíem de repartir el temps per tal que les dues persones poguéssim exposar una estona similar però respectant la lògica comunicativa. Així doncs, havíem de tenir en compte el que volíem comunicar, l’estructura de l’exposició i la captació del públic, utilitzant les estratègies comunicatives.

Desitjo, que aquesta exposició ens vagi molt bé, ja que l'hem estat preparant durant molt de temps i a més a més, crec que és un treball que ens ha enriquit a les dues, tant pel que fa als nostres coneixements, com a la sensibilitat que teníem respecte al tema del treball.
He gaudit molt amb la realització d'aquest treball, espero que els nervis no em facin una mala jugada!

Aquí us deixo una fotografia, perquè us imagineu el tema que tractarem a la nostra exposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada