Pàgines

divendres, 1 de novembre del 2013

Prezi

Bon tarda a tothom!

Prezi és un programa que ofereix als seus usuaris diverses funcions com ara crear presentacions no lineals amb la possibilitat de fer zooms a certes parts de la diapositiva, integrar vídeos de YouTube o incloure animacions i transicions sorprenents, molt lluny de les típiques del Power Point.

Informació extreta de: (http://aprendeenlinea.udea.edu.co/boa/contenidos.php)

Així doncs, uns dels principals avantatges són:
  • Permet crear i editar presentacions en línia i només es necessita que l'ordinador tingui accés a Internet.
  • És de fàcil i ràpid ús.
  • Permet crear presentacions amb efectes visuals (moviments de càmera), i afegir material multimèdia (fotos, vídeos, àudios) i colors atractius.
El fet d'aprofundir més amb el programa de Prezi m'ha interessat molt, ja que ja havia estat amb contacte amb aquest programa de presentacions, és a dir, ja sabia que existia, però mai l'havia utilitzat per fer presentacions. Considero, que és un dels millors programes que he utilitzat com a suport d'exposicions, ja que pots fer mil coses diferents i crear-l'ho a la teva manera, és a dir, fer-l'ho teu, ja que no depens d'una sola plantilla sinó que pots disenyar la teva. Sincerament, m'ha encantat saber com s'utilitza, tot i que em queda molt per investigar!

Per finalitzar, us deixo amb un Prezi que he realitzat, el qual tracta de la família (tema escollit a classe) i un Prezi fet per Mònica Ramoneda Rueda, on explica què és Prezi, espero que us agradi! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada